Henvisende tandlæger

 

Henvisninger

Herunder har du mulighed for at henvise din patient via vores online formular. Vi benytter en krypteret server til modtagelse af personfølsomme data. 

 

Benytter du Dentalsuite eller Aldente, kan du let henvise direkte fra EDI-portalen.

 

Akut

Vi bestræber os på at kunne varetage behandling af henviste patienter inden for 14 dage. Ved akut behandlingsbehov sørger vi for at koordinere en tid til behandling samme dag hos os selv eller en af vore samarbejdspartnere. Ring os gerne op for at aftale tid i akutte tilfælde.

 

Helbredsoplysninger

Forud for behandlingen, kontakter vi patienten for at indhente relevante helbredsoplysninger. Anfør derfor venligst patientens kontaktoplysninger, herunder e-mailadresse og telefonnummer.

 

Indbyrdes aftale om patientforløb

Specialtandlægerne Sjælland fungerer udelukkende som henvisningsklinikker og modtager ikke patienter til regelmæssig tandbehandling.

 

Hvis man som henvisende tandlæge ønsker det, er det dog altid muligt at henvise for den færdige restaurering med suprastrukturer hos vores erfarne protetikere.

 

Vi vil altid gerne indgå i en dialog om behandlingsmuligheder, så patienter føler sig trygge og fornemmer vores gode koordinerede samarbejde.

 

Med venlige kollegiale hilsner

Tore Tranberg Lefolii

Covid-19 information

 Vores absolut vigtigste opgave er at passe på dig i disse Corona-tider

Vi følger naturligvis alle sundhedsstyrelsens anbefalinger og de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR). Vi har på klinikken selvfølgelig høje hygiejnestandarder og der bliver foretaget meget grundig rengøring af klinikrummene og tandlægestolene imellem hver patient.


Derudover bliver alle overflader grundigt renset og afsprittet, ligesom alle instrumenter som vanligt bliver rengjort grundigt og steriliseret, således at der ingen risiko er for smitte. 

Specialtandlægerne Sjælland