Henvisende tandlæger

 

Henvisninger

Herunder har du mulighed for at henvise din patient via vores online formular. Vi benytter en krypteret server til modtagelse af personfølsomme data. 

 

Benytter du Dentalsuite eller Aldente, kan du let henvise direkte fra EDI-portalen.

 

Akut

Vi bestræber os på at kunne varetage behandling af henviste patienter inden for 14 dage. Ved akut behandlingsbehov sørger vi for at koordinere en tid til behandling samme dag hos os selv eller en af vore samarbejdspartnere. Ring os gerne op for at aftale tid i akutte tilfælde.

 

Helbredsoplysninger

Forud for behandlingen, kontakter vi patienten for at indhente relevante helbredsoplysninger. Anfør derfor venligst patientens kontaktoplysninger, herunder e-mailadresse og telefonnummer.

 

Indbyrdes aftale om patientforløb

Specialtandlægerne Sjælland fungerer udelukkende som henvisningsklinikker og modtager ikke patienter til regelmæssig tandbehandling.

 

Hvis man som henvisende tandlæge ønsker det, er det dog altid muligt at henvise for den færdige restaurering med suprastrukturer hos vores erfarne protetikere.

 

Vi vil altid gerne indgå i en dialog om behandlingsmuligheder, så patienter føler sig trygge og fornemmer vores gode koordinerede samarbejde.

 

Med venlige kollegiale hilsner

Tore Tranberg Lefolii

Henvisning – Interaktiv PDF

1 Step 1
Henvisninger for kirurgi

Om Formularen: 

Udfyld venligst de blanke felter med en præcis beskrivelse af henvisningsårsag og diagnose. Det gør det muligt at visitere henviste patienter bedst muligt. Når henvisningen er udfyldt, tryk da venligst på send nederst på siden. Det er muligt at gemme jeres egne kontaktoplysninger ved hjælp af en “cookie”, således at disse oplysninger automatisk udfyldes næste gang I har behov for at henvise en patient.

Henvisning for kirurgi (PDF)

Patient:

Felter markeret med en * skal udfyldes.

Henvises for:
Ønsket implantatsystem
Henvisende tandlæge fremstiller suprastruktur
Suturer fjernes af henvisende behandler
Indkaldelse
Klinik
Behandlere
Henviser:
Patientsamtykke

Datasikkerhed

Datatilsynets krav og Persondatalovens krav om databeskyttelse ved overførsel af personoplysninger via hjemmesider overholdes, idet dataoverførsel på denne hjemmeside er sikret ved hjælp af SSL kryptering.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right